Dekoratif Tv Üniteleri

13 Mart 2015 Cuma

 

Dekoratif Tv Üniteleri

Evlerimizde tasarım ve dekoratif açıdan büyük önemi olan tv ünitelerine birlikte göz atalım. 2015 yılının trend ve kaliteli tv ünitesi modellerinden bazılarını sizler için inceledik.

Santo Tv Ünitesi

Mükemmel bir tasarım, estetik çizgiler ve kalitenin bir araya geldiği nokta. Santo tv ünitesi kalitesi ile büyülüyor. Üzerinde bulunan dekoratif raflar ve çekmeceleri ile göz dolduruyor. Beyazın sadeliği ve saflığını üzerinde taşıyan Santo tv ünitesi, modern evler için ideal bir seçim.

Zirve TV Ünitesi

Avangarde mobilya modellerinden hoşlananlar için kaçırılmayacak bir tv ünitesi modeli. Hoş tasarımı, led aydınlatmaları, kullanışlı rafları ve şıklığıyla salonlarınıza gelmeye hazırlanıyor.

Lamia 1 Tv Ünitesi

Modern tasarımlardan Lamia 1 tv ünitesinde ön plana çıkan özellikler, kırmızı led aydınlatmalar, fonksiyonel 3 adet çekmece, kullanışlı raflar ve kitaplığı diyebiliriz. Kaliteli malzemelerden üretilen Lamia 1 tv ünitesi modeli Kargılı Mobilya mağazalarında uygun fiyatı ile sizleri bekliyor.
Evlerimizin vazgeçilmezi olan tv üniteleri modellerinden bir kaçına göz attık. Kargılı Mobilya'da yüzlerce trend tv sehpası ve tv ünitesi modellerini inceleyebilir, tüm detaylarıyla öğrenebilir ve hemen satın alabilirsiniz. Cazip ödeme seçenekleri ve avantajlı fiyatlardan yararlanarak bu güzel tv ünitelerine sahip olabilirsiniz.
 
Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder