Tv Sehpası Modellerini İncelediniz mi ?

13 Nisan 2015 Pazartesi


Tv Sehpası Modellerini İncelediniz mi ?

Salonlarımızın en gözde mobilyalarından tv sehpaları son zamanlarda değişik tarzları ve modelleriyle dikkat çekiyor. Hem evimizin dekorasyonuna çok büyük bir katkı sağlayan televizyon sehpaları Kargılı Mobilyada fiyatlarıyla müşterisinin yüzünü güldürüyor. Hep birlikte Kargılı Mobilya tv ünitelerinden bazılarını inceleyelim.

Lander Tv Sehpası

Sadeliği ve şıklığıyla avangarde tv sehpası modellerinden olan Lander tv sehpası salonlarınıza güzellik katacak şekilden. Dekoratif iki tane vitrin ve hoş bir tasarıma sahip olan çekmeceleriyle ön plana çıkıyor.

Craft Tv Sehpası

Küçük ama kullanışlı tv sehpası modellerinden Craft, odalarınıza hoş bir hava katmaya geliyor. İki kapak ve bir çekmeceye sahip Craft tv sehpası üzerindeki işlemelerle göz parlatıyor.

Scarlet Tv Ünitesi

Avangarde televizyon üniteleri arasında yıldız gibi parlayan Scarlet Tv Ünitesi görenleri büyülüyor. Estetik tasarımı, üzerindeki led aydınlatmaları ile avanagarde yapıda olmasına rağmen modern çağın özelliklerinide üzerinde barındıran Scarlet Kargılı mağazalarında sizlerle Kargılı Mobilyada yüzlerce tv sehpası modeli, her tarza uygun, her bütçeye uygun ve rengarenk modellerle evlerinize geliyor. İncelemek için "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasını" ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder