Yataklı Koltuk Takımları

21 Şubat 2015 Cumartesi


Bu yazımızda sizlere, özellikle küçük evler için tercih edilen yataklı koltuk takımı modellerinden bahsedeceğiz. Hem konforlu hemde fonksiyonel oluşu bu oturma grubunu diğer koltuk takımlarındna ayıran en önemli özellik. Kargılı Mobilya yataklı koltuk takımlarını hep birlikte inceleyelim.

Begonya Koltuk Takımı

Gürgen iskelet yapısı ile kaliteli malzemelerden oluşan ve nano teknoloji ile üretilen yataklı koltuk takımımodellerindendir. Ürün 3+3+1 şeklinde gruplandıırlmış olup, fiyatı ile en çok tercih edilen modellerin arasında geliyor.

Calista Koltuk Takımı

2015 yataklı koltuk takımları arasında ön plana çıkan Calista, E1 Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Oturum minderlerinde 18 cm kalınlığında 32 dansite kaliteli sünger kullanılmıştır. Duvara sıfır açılabilen Zero Wall makas sistemiyle yatak olabilmektedir. Bu şık koltuk takımını Kargılı Mobilya web sayfasında görebilir ve tüm teknik detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

Siesta Koltuk Takımı

Oturum yerlerinde çökme yapmayan sünger kullanılmış olup, gürgen iskelet profil ile üretilmiştir. Fiyatı ve kalitesiyle dikkat çeken Siesta, renk ve kumaş alternatifleriyle müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Best Koltuk Takımı

Bu yataklı koltuk takımında fırınlanmış ve kayın profil kullanılmıştır. Ürünün döşemesinde 1. kalite serre ve işbir sünger kullanılmış olup Serilion ve darafix iplerle dikilmiştir. Avangarde koltuk takımlarından olan Best, Kargılı Mobilyada.
Yukarıda örnek verdiğimiz salon takımları, Kargılı Mobilya yataklı koltuk takımlarından sadece bir kaçı. Yüzlerce yataklı koltuk takımı modellerini ve koltuk fiyatlarını öğrenmek için "bir tık" yeterli. Hemen inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder