Country Mobilyalar

9 Şubat 2015 Pazartesi


Son zamanların gözde mobilya modeli Country mobilyaların kökü aslında çok eskilere dayanıyor. 17.yüzyılda Fransa'da üretilmeye başlamıştır. Pastel, doğal renklerin hakim olduğu country tarzında ön plana çıkan en büyük özellik konfordur. Eğer evinizde country tarz mobilyalar düşünüyorsanız çiçek figürlü aksesuarlar, açık renkler, hasır aksesuarlar vazgeçilmeziniz olacak. Nedeni ise country mobilyaların bulunduğu bir evde bu aksesuar ve renklerin uyumu tartışmasız bir biçimde ortada.

Country Koltuk Takımları

Country model koltuk takımlarında açık ve canlı renkler genelde tercih edilen renklerdendir. Bunun yanı sıra yukarıda da vurguladığımız gibi çiçek desenli kumaşlar country koltuk takımı modellerinde dikkat çeken özelliklerdendir. Bu özelliklere örnek olarak Narnia Koltuk Takımını gösterebiliriz.Narnia, hoş tarzı ve konforuyla göz kamaştırıyor.

Country Yatak Odası Takımları

Pastel ve açık renklerin hakimiyeti ve çiçek figürleri country mobilya modellerinin en has özelliklerinden. Kullanılan malzemenin şıklığı ve kalitesi ise görenleri cezbetmeye yetiyor. Craft Yatak Odası Takımıcountry model yatak odası takımları arasında incelemeniz gereken modellerdendir. Gerek fiyatı, gerekse kalitesi sizi kendisine hayran bırakacak.

Country Yemek Odası Takımları

Sadeliği ve şıklığı ile country tarz ev dekorasyonunda en önemli yere sahip olan mobilya takımlarından. Eğer sizin tarzınız country ise Antic yemek odası takımı tam size göre.
Country tarz mobilyalara kısaca değinmeye çalıştık. Ancak tekrar tekrar vurguladığımız bir konu var, mobilya seçerken anlık beğenilere aldanmayıp, ihtiyaçlarınıza ve tarzınıza hitap eden seçimler yapmanız gerekiyor. Bir önceki yazımız olan "Koltuk Takımı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?" yazımızı okuyarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder