Yatak Odası Takımı Alırken Püf Noktalar

16 Ağustos 2016 Salı


Merhaba, düğün sezonun yaklaştığı bu günlerde sizlere “yatak odası takımı alırken nelere dikkat edilmeli” konusuyla ilgili püf noktalara vurgu yapacağız. Geçmiş yazılarımızı okuyanlar bilir, yeni takipçilerimiz için tekrar altını çizelim. Evinize yeni bir mobilya almadan önce mutlaka araştırma yapın. Teknolojinin geliştiği ve internetin cebimize kadar geldiği noktada bunu yapmak çok zor değil. İnternet üzerinde araştırma yaparken unutmamak adına notlar almanızı tavsiye ederim. 
Yatak odası takımları, evlilik hazırlıkları içerisinde koltuk takımı, yemek odası takımı ve tv ünitesinden sonra önemse de aslında en çok önemsenmesi gereken mobilyadır. Yeni evlerin pür dikkat incelendiği toplumumuzda yatak odası daha arka planda kalacağı için bu durumu anlayabilirim 🙂 Fakat işin aslı öyle değil. Günün tüm stresini ve yorgunluğunu atacağınız yatak odanız sizin için çok daha fazla önemli. Yatak odalarını seçerken odanızın şekli ve büyüklüğü belirleyici unsurlardan. Öncelikle yatak odanızın ölçülerini bilin ve ona göre mobilya alın. Kötü sürprizlerle karşılaşmak istemezsiniz. Yani yatak odaları takımının görüntüsüne aldanarak seçim yapmayın. Odanızın ölçüsüne uygun en güzel yatak odası takımına yönelin. İkinci püf noktası ise yatak odasında konfor ve  fonksiyonel olup olmaması. Yeni evlerin küçük olduğunu düşünürsek, yatak odası takımında bulunan karyolanın bazalı olması, dolap içinin geniş ve ferah olması çok önemlidir. Fonksiyonel pantolonluk kısmı olan, kolay düzenlenebilir bir dolap sizi gün içindeki karmaşadan kurtaracaktır. Yine bazalı bir karyola ev düzeni için oldukça büyük önem arz etmektedir. Şifonyer ve komodin üzerlerinde bulunan çekmeceler de depolama ve düzen açısından sizi rahatlatacak unsurlardır. Dolap kapaklarının, şifonyer ve komodinlerin stop ray sistemi ile çalışması uzun süreli kullanım için önem gösterilmesi gereken konulardır. Yavaşlatıcı fren sistemi sayesinde kolay kolay deforme olmayacaktır.

Yatak Odası Yaz Koleksiyonu

Kargılı mobilya 2016 yaz koleksiyonu modellerinde birbirinden şık ve kaliteli yatak odalarını görebilir, inceleyebilir ve “bi tıkla” sipariş verebilirsiniz. Yeni evinizin tüm mobilya ihtiyaçlarını, uygun fiyat ve cazip ödeme avantajlarıyla kapınıza getirin. 2016 yaz koleksiyonu olan yatak odası takımlarını incelemek için tıklayın.

0 yorum :

Yorum Gönder