Trend Yemek Odası Takımları

16 Ağustos 2016 Salı

Günümüzde özellikle ev hanımlarının özenle seçtiği yemek odası takımları, bir mobilya ihtiyacının yanı sıra tasarımı tamamlayan mobilya grupları haline dönüşmüştür. Böyle olunca yemek odası takımı seçerken fonksiyonel oluşunun yanı sıra tasarımda oldukça önemli bir etken oluyor. Kargılı mobilya olarak şık ve trend yemek odası takımlarını evlerinize getiriyoruz.

 

 

2016 Yemek Odası Takımları

Yeni bir ev kuruyor ya da evinizi yenilemek istiyorsanız Kargılı mobilyaya bakmadan seçim yapmayın. En yeni ve trend mobilya modelleri, uygun fiyat ve cazip ödeme avantajlarıyla evlerinize geliyor. Kargılı mobilyada her tarza, her zevke ve her bütçeye uygun yemek odaları bulmak mümkün. Peki 2016 yemek odası takımlarında öne çıkan özellikler neler? Gelin hep beraber inceleyelim. Öncelikle ideal bir yemek odası takımı konsol, masa ve sandalyeden oluşur. Sandalye sayısı genelde 6 olarak standartlandırılmıştır. Salonunuzun büyüklüğüne göre kaşıklık ve ya gümüşlük te ekleyebilirsiniz. Kullanıcılar ilk olarak masanın açılır olması, özel kaşıklık bölmesi olup olmadığına dikkat ediyorlar. Yani masa açılır ve özel kaşıklık bölmesi varsa o takım 1-0 önde diyebiliriz. Dedik ya tasarım tercih nedenlerinin arasında oldukça önemli diye, bunu en çok gösteren yemek odası takımlarının vazgeçilmezi konsollardır. Konsol tasarımı ve modern temaları sergileyen led aydınlatma sistemi son zamanların en çok tercih edilen özelliklerindendir. Konsol üzerine kendi zevkinize göre biblolar veya vazolar dizebilir ve evinizin tasarımını güzelleştirebilirsiniz. Sandalye seçimi önemsiz gibi gözüksede oldukça önemlidir. Yıldönümü kutlamalarını yapacağınız romantik bir masada, rahatsız olacağınız bir sandalyede oturmak istemezsiniz. Ya da misafirlerinizi yemekten hemen kaldırmakta istemezsiniz 🙂 Bu sebeplerden dolayı konforlu ve renk uyumunu yakalayabileceğiniz bir sandalye tercihi sizin için oldukça önemli bir seçim olacaktır. Özellikle büyük şehirlerde salonların küçük olduğunu düşünürsek gümüşlük pek önemsenen bir modül durumu olmaktan çıkıyor. Çoğu kullanıcı salonu büyükte olsa demode olarak gördüğünden dolayı gümüşlük almayı tercih etmiyor. Ancak avangarde seçimlerde gümüşlüğü tavsiye ediyoruz. Kesinlikle salonunuzu güzelleştirecektir.
Modern ve şık 2016 yemek odaları takımlarını Kargılı mobilyada inceleyebilir ve bi tıkla kapınıza getirtebilirsiniz. Hemen incelemek için www.kargilimobilya.com.tr

0 yorum :

Yorum Gönder