Kargılı Mobilya Mağazaları

9 Kasım 2017 Perşembe

18 Yıldır mobilya sektöründe hizmet veren KARGILI mobilya mağazaları, Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığı, büyük teşhir alanlarına sahip yeni mağazaları ile büyüme devam ediyor.

DAHA YAKINDAN TANIYIN

KARGILI mobilya yep yeni bir mobilya mağazacılığı anlayışı ile yüzlerce mobilya modelini ve binlerce aksesuarı size tek bir adreste sunuyor. Her tarzda mobilya ve koltuk tasarımlarına, her tarza uygun en bol çeşit KARGILI’da.

KUMAŞINIZI KENDİNİZ SEÇİN

Koltuğunuz, Sandalyeleriniz kısacası ürünleriniz size özel olmalı! Bu motto ile yola çıkan ekibimiz mağazalarımzıda sizlere ürünlerinizi özelleştirebileceğiz onlarca kumaş kartelası, güncel tarzlarda ve desenlerden oluşan 1. sınıf kumaş seçenekleri sunmaktayız. Hayalinizdeki mobilyaları tasarlarken güncel trendlere uygun en yeni ve kaliteli kumaş seçenekleri KARGILI mobilya mağazalarında.

ÖZEL ÖLÇÜ TASARIM

Mobilyalarını tamamen size özel olabilir! Premium hizmetlerimiz arasında bulunan kişiye özel mobilya tasarım  hizmeti ile ürünlerinizi size ve eviniz ölçülerine özel olarak tasarlıyoruz. Mağazalarımızda bulunan iç tasarım uzmanlarımız ile hayalinizdeki mobilyaları birlikte tasarlıyalım, üstelik hiç bir ek ücret almadan, ücretsiz bir şekilde iç mimarlık hizmeti verelim.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

Dilerseniz 36 aya kadar taksit yapalım! BURGAN Bank iş birliği ile yürütülen alışveriş kredi paketi uyarınca düşük faizlerle ürünlerinizi hemen alın, üstelik bankaya hiç gitmeden 15 dk. onaylanan işlemler ile vaktinizi ve naktinizi boşa harcamayın. Mağazalarımızda Kredi Kartlarına 12 taksitli işlemler ve Nakit alışverişlere özel indirimli fiyatlarımız, sizi bekliyor.

KARGILI MOBİLYA MAĞAZALARI NEREDE?

Tüm KARGILI mobilya şubelerini BURADAN inceleyebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder