%25 İndirim Şenliği

7 Temmuz 2016 Perşembe


İndirim  Şenliği denilince akla Kargılı gelir. Evlenenler, evini yenileyenler! Yazın bu sıcak günlerinde içinizi ferahlatacak fırsatlar “%25 İNDİRİM ŞENLİĞİ” ile KARGILI mobilyadan geliyor. Kampanya dahilindeki ürünlerde Net %25 indirimli Yatak odası, Yemek odası, Koltuk takımı ve Tv ünitesi fırsatları kısa süre için sizleri bekliyor.
Kaliteli mobilyanın adresi Kargılı’da yeni evlenecek çiflere, evini yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Her zevke uygun, trend mobilya modelleri, koltuk takımları, köşe takımları %25 indirimle evlerinize geliyor. Üstelik nakit alışverişlerde ekstra %8 indirimle birlikte.

%25 İndirim Şenliği Kampanyasında Neler Var?

Bu avantajlı kampanyada neler var? 2016 yılının en trend modelleri, kaliteli malzemelerden oluşan mobilya grupları bu kampanyada sizleri bekliyor. Şık yatak odası takımları, estetik yemek odası takımları, rahat, konforlu ve zarif koltuk takımları, tasarım düşkünleri için köşe takımları bu kampanyada yer alan mobilyalardan. Üstelik avangarde, modern, country olmak üzere tüm zevklere hitap edecek modeller sizler için hazırlandı.

%25 İndirim Şenliği Kampanyası Ne Kadar Sürecek?

Kargılı Mobilya özellikle düğün sezonu olarak nitelendirilen yaz aylarında, yeni ev kuracak olan çiftleri düşünerek bu büyük kampanyayı hazırladı. Elbette evini yenilemek isteyenler için de büyük bir fırsat olacak. “Peki bu kampanya ne zamana kadar sürecek?” dediğinizi duyar gibiyim. %25 indirim şenliği kampanyası 31 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecektir. Hemen en yakın Kargılı mobilya mağazasına uğrayarak ya da Türkiye’nin Sanal Mobilya  Mağazası olan www.kargili.com adresini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kampanya Koşulları

Yüz güldüren fiyatlarla evlerinize gelmeye hazırlanan Kargılı mobilyada kampanyadan yararlanmak çok kolay.
  • Nakit alışverişlerde ekstra %8 indirim uygulanır.
  • Son gün 31 Temmuz 2016
  • İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Adapazarı dışındaki şehirlere sipariş (+) Nakliye ücreti alınmaktadır.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu avantajlı kampanyadan herkes yararlanabilir. Evlenenler, evini yenileyecekler, öğrenciler…
31 Temmuz 2016 tarihine kadar Türkiye’nin her yerinden sipariş verebilirsiniz. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi İstanbul, Kocaeli, Adapazarı ve Yalova dışındaki şehirlerde ekstra nakliye ücreti yansıyacaktır. Nakliye ücreti, ürünün gideceği adres, ürünün ağırlığı ve hacmine göre değişiklik göstermektedir. Lütfen nakliye ücretini öğrenmek için bizimle iletişime geçiniz.
%25 İndirim Şenliği fırsatlarından yararlanmak ve kaliteli mobilyaları evinize getirmek için “bi tık” yeterli.

0 yorum :

Yorum Gönder