SALONLARDA RENKLİ SEÇİMLER

1 Temmuz 2015 Çarşamba



2015 yılının trend modellerini incelemeye devam ediyoruz. Bu yaz salonlarda hangi renkler ve hangi modeller ön plana çıkıyor bu yazımızda aktarmaya çalışacağız.
Haziran ayının gelmesiyle, bir çok insan düğün hazırlıklarına başladı. Tabi ki sadece düğün hazırlıkları değil, evini yenilemek isteyenlerde mobilya ve koltuk takımı araştırmalarını hızlandırdı. Bu yaz salonlarda renkli seçimlerin göze çarptığını söyleyebiliriz. Avangarde modellerde renkli ve kapitoneli modeller bir hayli beğeni kazandı. Modern koltuk takımlarında ise tek renkten oluşan kombinler yerini karma renklere ve özellikle çiçekli kumaş modellerine bıraktı. Bu yaza damga vurması beklenen ve şu ana kadar en çok tercih edilen koltuk takımı modellerini inceleyelim.

Girne Koltuk Takımı

Avangarde modeller arasında göze çarpan, şık tasarımı ile kendisine hayran bırakan Girne koltuk takımı. Renkli görüntüsüyle bu yazın favorilerinden. 3+3+1 şeklinde gruplandırılan Girne, fiyatı ile de yüz güldürüyor.

Comado Koltuk Takımı

Comado koltuk takımı 2015 yılının en gözde koltuk takımı modellerinden. Çiçekli berjeri ile evinize renk katacak olan Comado koltuk takımı 3+2+1 şeklinde gruplandırılmış. Şık ve estetik tasarımının yanı sıra imalatında kullanılan kaliteli malzemeler ile de dikkat çekiyor. Güçlendirilmiş ahşap ayaklar, kapitone işçilik ve oturum yerlerinde çökme yapmayan sünger ürünün teknik özelliklerinden. Kargılı güvencesiyle 24 ay garantili olan bu takımı karçımayın.

Irmak Koltuk Takımı

Evinizde cıvıl cıvıl renklerin hakim olmasını istiyorsanız tam size göre bir takım. Irmak koltuk takımı, nano teknolojiyle üretilmiş olup, 3+3+1 şeklinde gruplandırılmıştır. Avangarde model sevenler için kaçırılmayacak bir takım.
2015 yaz ayında ön plana çıkacak bazı koltuk takımlarını inceledik. 2015 koltuk takımı modellerinin tümünü Kargılı Mobilyada inceleyebilirsiniz. Bir önceki yazımız olan yatak odası takımında dolap seçimi adlı makaleyi okumak için tıklayınız.

0 yorum :

Yorum Gönder