2015 Köşe Takımları

7 Temmuz 2015 Salı



2015 Köşe Takımları
Salon tasarımına özen gösterenlerin ilgisini gören köşe takımı modellerinde 2015 yılında en gözde modelleri sizler için belirledik. Gelin hep birlikte bu modellere göz atalım.

Panotte Köşe Takımı

Estetik tasarımı ile beğeni kazanan Panotte 300*185 cm ölçülerindedir. Özellikle geniş salonlar için tasarlanmış ve 2015 yılının en gözde köşe takımlarından olan bu ürünü kaçırmayın. Kalite ve estetiğin buluştuğu nokta Panotte köşe takımı.

Alberta Köşe Takımı

Alberta modern köşe takımı 2015 yılında özellikle yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde git gide popülerliğini arttırıyor. Hem konforlu hem de şık tasarımının yanı sıra, fonksiyonelliği ile beğeni topluyor. Yataklı köşe takımlarından olan Alberta Kargılı Mobilyada.

Febraro Köşe Takımı

Yaz aylarının sıcaklığını salonlarınıza taşıyacak, trend köşe takımı Febraro Kargılıda sizleri bekliyor. Pembe rengi, çiçekli berjer ve kırlentleriyle evinize farklı bir hava katmaya hazırlanıyor. Kaliteli malzemelerden oluşan Febraro, konfor ve tasarıma önem verenlerin tercihi.

Retro Köşe Takımı

2015 Trend köşe takımı modellerinden Retro, estetiği evinize getiriyor. Sıcak renklerden hoşlananlar için kaçırılmayacak bir model. Kalitesi ve uygun fiyatı ile yüz güldüren Retroya hemen sahip olabilirsiniz.
En son ve en trend köşe takımı modellerinden bazılarını inceledik. Tüm koltuk ve köşe takımlarını incelemek için Kargılıyı ziyaret ediniz. Bir önceki yazımız olan Salonlarda Renkli Seçimler başlıklı yazımızı okuyarak, salon takımları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 

0 yorum :

Yorum Gönder