Genç Odası Takımlarında Yeni Modeller

15 Temmuz 2015 Çarşamba


Yaz aylarına girdğimiz şu günlerde okulların kapanmasına da çok az bir zaman kaldı. Çocuklarınıza güzel bir karne hediyesi vermek istiyorsanız 2015 genç odası takımı modellerini incelemenizi öneriyoruz. Genç odası takımlarının çocuklarımızın gelişimi ve sağlıklı uyuyabilmesi için ne derece önemli olduğunu önceki yazılarımızda sizlerle paylaşmıştık. 2015 genç odası takımlarında tercih edebileceğiniz birbirinden güzel tasarımlara birlikte göz atalım.

Ballerin Genç Odası Takımı

Genç kızlarımız için tasarlanmış mükemmel bir tasarım. Pembe ve beyaz rengiyle saflığı simgeleyen Ballerin; dolap, çalışma masası, şifonyer, 1 adet komodin ve karyoladan oluşuyor. Dilerseniz parça parça satın alabilirsiniz. Takıma ait dolapta 3 kapı ve ayna bulunmaktadır. 2015 yılının en özel tasarımlarından biri olan bu takımı kaçırmayın.

Record Genç Odası Takımı

Konforu ve şıklığı bir arada isteyenlerin takımı. Bu kaliteli genç odası takımına sahip olmak çok kolay. Hemen inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Fashion Genç Odası Takımı

Yine genç kızların hayallerini süsleyen bir modelle daha karşınızdayız. Fashion genç odası takımı 2015 yılının en iddalı ve trend genç odalarından olmaya aday. Bu tasarım harikası genç odasını hemen incelemek için Kargılıyı ziyaret edebilirsiniz.

Santa Genç Odası Takımı

Santa genç odası takımı Fashion takımının erkek çocuklar için tasarlanmış hali diyebiliriz. Son derece şık ve kaliteli malzemelerden oluşan bu genç odası takımı, tüm gençlerin hayali.

Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder