Yatak Odası Takımında Dolap Seçimi

27 Haziran 2015 Cumartesi




Yatak odası takımlarının hayatımızdaki önemini daha önceki yazılarımzda anlatmıştık. Bu yazımızda sizlere yatak odası takımında dolap seçiminden bahsedeğiz.
Yatak odası takımına ait dolabın ihtiyacınızı karşılayacak şekilde büyük olması ve tasarım şekli önemlidir. Gerek kullanış gerekse düzen açısından dolabınızın iç dizaynını iyi seçmeniz gerekiyor. Dolap içerisindeki rafların ve çekmecelerin kolay açıp, kapatabileceğiniz bir sisteme sahip olması kullanımınız açısından size avantaj sağlayacaktır. Günümüzde bir çok yatak odası takımı fonksiyonel ve hayatı kolaylaştırılacak şekilde tasarlanıyor. Son zamanlardaki dolaplarda özel pantalonluk sistemi ve özellikle sürgülü dolaplarda kapı açılır açılmaz led aydınlatmaların devreye girdiği sistem beğenilen ve tercih edilen özelliklerdendir. Sizlere özellikle pantalonluk ve led aydınlatmaları bulunan bir dolap seçmenizi tavsiye ediyoruz.
Özellikle büyük şehirlerdeki yorucu, stresli ve tempolu hayat bizleri zamanla yarıştırmak zorunda bırakıyor. Eğer yatak odanızda bir boy aynası yoksa, hazırlanırken bir başka odaya gitmek zorunda kalacaksınız. Sizlere tavsiyemiz, dolabınızı aynalı tercih etmeniz. Böylece, zamanı daha verimli kullanabilirsiniz. Sağlamlık ve dayanıklılık her mobilya için odluğu gibi yatak odası takımları içinde çok önemli. Teknolojinin ilerlemesiyle, mobilya sektöründe de yenilikler kendini göstermeye başladı. Bunların bir kısmını yukarıda belirttik. Dolap içerisindeki rafların veya çekmecelerin stop ray sistemi olmasını tavsiye ediyoruz. Bu sistem sayesinde sert açmalar ya da sert kapamalarda mobilyanız zarar görmeyecektir. Stop ray sistemi olan bir dolapta otomatik frenleme sistemi devreye girer ve olası zararlardan sizi korur. Böylece mobilyalarınızı daha uzun seneler kullanabilirsiniz. Yatak odanızın büyüklüğüne göre dolap seçmeniz, ilerleyen zamanlarda size büyük avantaj sağlayacaktır. Çünkü tasarımı çok hoşunuza giden bir dolabı ölçüleri odanıza göre büyük olmasına rağmen tercih ederseniz ilerleyen zmaanlarda bu durumdan sıkılacaksınız. Günün yorgunluğunu ve stresini attığımız yatak odalarında huzurlu ve sade bir ortamı tercih etmenizi öneriyoruz.

0 yorum :

Yorum Gönder