Yemek Odası Takımı Kargılı Mobilyadan Alınır

20 Haziran 2015 Cumartesi


Kaliteli ev mobilyasının vazgeçilmez adresi Kargılıda, birbirinden şık ve fonksiyonel yemek odası takımlarıuygun fiyatlarla evlerinize gelmeye hazırlanıyor.
2015 yılının en gözde tasarımlarını inceleyebilir ve bi tıkla kapınıza getirtebilirsiniz. Yemek odası takımlarında bu yıl en çok ön plana çıkanlar beyaz renk ve sade tasarımlar oldu. Son zamanlarda tüm mobilya modellerinde olduğu gibi yemek odası takımlarında da en çok aranan özellik olan fonksiyonellik. Özellikle yemek masasının açılır olması neredeyse olmazsa olmazlardan. Yine takıma ait olan konsol ve gümüşlüklerde de çeşitli fonksiyonlar aranmakta. 2015 trend yemek odası takımlarından bir kaçına birlikte göz atalım.

Lander Yemek Odası Takımı

Beyaz rengi ile sadeliği ve zerafeti yansıtan Lander, şık tasarımı ve kalitesiyle dikkat çeken modellerden. 2015 yılının en çok satan ve ilgi görenler listesinin başında gelen Lander uygun fiyatı ile kaçırılmayacak yemek odası takımları arasında yer alıyor.

Florya Yemek Odası Takımı

Estetik tasarımının yanı sıra fonksiyonelliği ile beğeni toplayan bu ürün, avangarde yemek odası takımları arasında olmasına rağmen kampanyalı fiyatı ile dikkat çekiyor. El işçiliğinin göze çarptığı Florya yemek odası takımında, açılır özellikte masa, kullanışlı bir vitrin, şık bir konsol ve 6 adet sandalye yer almaktadır.

Lanika Yemek Odası Takımı

Avangarde yemek odası takımlarından çok ama çok şık bir model daha. Lanika yemek odası takımı, mükemmel tasarımı ile 2015 yılının yıldızlarından. Eğer salonunuzda avangarde modeller kullandıysanız, yemek odası takımı için Lanika'ya yer açın.
2015 yılının tüm mobilya modellerini "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasını" ziyaret ederek indeleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder