TREND MUTFAK MASA SETLERİ

31 Mayıs 2015 Pazar

 

Trend Mutfak Masa Setleri

Mutfak masa setlerindeki trend modeller ve kaliteli tasarımlar Kargılı Mobilyanın sunmuş olduğu cazip fiyatlarla evlerinize geliyor. Modern çizgileri üzerinde barındıran mutfak masa seti modellerine hep birlikte göz atalım.

Destina Nikelajlı Lüks Masa Seti

Baharın güzelliğini mutfağına taşımak isteyenler için renkli bir seçim. Özel nikelaj ayakları ve çiçekli tasarımı ile göz dolduran güzellikte olan bu masa setine sahip olmak çok kolay.

Solid Beta Mutfak Masa Seti

2015 yılının en gözde tasarımlarından biri olan bu üründe güçlü ahşap malzeme kullanılmış olup, masası melamin kaplamadır. Güzel tasarımının yanı sıra açılır masası ile son derece fonksiyonel olan bu ürünü kaçırmayın.

Demet Masa Seti

Saflığın ve sadeliğin rengi olan beyaz ile mutfağınızda huzur bulacaksınız. Artık pazar kahvaltılarında içilen kahveler daha keyfili olacak. Demet Masa setini "bi tıkla" kapınıza getirebilirsiniz.

Mango Masa Seti

Şıklığı ve estetik tasarımı 2015 mutfak masa setleri arasında yıldız gibi parlayan Mango, sabit masa ve 4 adet sandalyeden oluşuyor. Ahşap tasarım tercih edenler için müthiş bir fırsat. Hemen inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder