En Gözde Koltuk Takımı Modelleri

21 Mayıs 2015 Perşembe

 

 

En Gözde Koltuk Takımı Modelleri

2015 yılının en gözde ve en kaliteli koltuk takımı modelleri Kargılıda. Uygun fiyat ve cazip ödeme avantajlarıyla müşterisinin yüzünü güldüren Kargılı Mobilyada en rahat ve en konforlu koltuk takımlarını görebilirsiniz.
2015 koltuk takımı modelleri arasında tarzınızı evinize yansıtabileceğiniz birbirinden güzel tasarımlar mevcut. İster Modern, ister avangarde, isterseniz klasik. Bu yılın en gözde tasarımlarını gelin hep birlikte inceleyelim.

2015 Avangarde Koltuk Takımlarında Trend Modeller

Carlo Koltuk Takımı, 2015 yılının en gözde ve en seçkin koltuk takımı modellerinden. Sadeliği ve şıklığıyla göz dolduran Carlo 3+3+1+1 şeklinde kombine edilmiştir. Bu güzel tasarımı "bi tıkla" evinize getirebilirsiniz.
Yine farklı ve şık tasarımyla dikkat çeken başka bir model Sungate, Avangarde koltuk takımları arasında bu yılın en çok tercih edilenlerinden.

2015 Modern Koltuk Takımlarında Trend Modeller

Orkide koltuk takımı 2015'in trend modern koltuk takımı modellerinden. Zerafeti ve kalitesiyle büyüleyen Orkide 3+3+1 şeklinde gruplandırılmıştır.
Woolf koltuk takımı modern koltuk takımları arasında yıldız gibi parlayan bir takım. 2015 yılının en güzel koltuk takımları Kargılıda.

0 yorum :

Yorum Gönder