En Yeni Mobilya Modelleri

13 Mayıs 2015 Çarşamba

 

En Yeni Mobilya Modelleri

Kampanyanın adresi Kargılı Mobilyada, 2015 yılının en modern mobilya modelleri sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Uygun fiyat ve kaliteli mobilyalar "bi tıkla" kapınıza geliyor. Birbirinden ekonomik mobilya modellerini hep birlikte inceleyelim.

Trend Yemek Odası Takımı

Ekonomik yemek odası takımları arasında göze çarpan Trend yemek odası takımı sadeliği ve şıklığı üzerinde barındırıyor. Duvar ünitesi, masa ve 4 adet sandalyeden oluşan bu takım yalnızca 899 TL. Bu özel ve kampanyalı yemek odası takımına sahip olmak çok kolay.

Medcezir Tv Ünitesi

Kalitenin ve şıklığın adresi Medcezir tv ünitesi ekonomik fiyatıyla salonlarınıza güzellik katmaya hazırlanıyor.Led aydımlatmalı kitaplık bölmesi ve hoş tasarımıyla 2015 tv ünitesi modelleri arasında 1 numara.

Nilles Yatak Odası Takımı

2015 yatak odası takımı modelleri arasında farklı tasarımı ve kalitesiyle göze çarpan Nilles yatak odası takımı Kargılı Mobilyada.
Yukarıdaki mobilya modellerini daha detaylı incelemek ve bunlar gibi yüzlerce kampanyalı mobilyayı görebilmek için "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasını" ziyaret edebilirsiniz. Evinize, tarzınıza ve cebinize uygun tüm modern, avangarde, country ve klasik mobilya modelleri uygun fiyat ve cazip ödeme avantajlarıyla kapınıza geliyor. Kargılı Mobilyanın sunmuş olduğu bu fırsatları kaçırmayın.

0 yorum :

Yorum Gönder