Uygun Fiyata Kaliteli Mobilya

20 Ekim 2014 Pazartesi


Tüm mobilya modelleri ve mobilya aksesuarlarında %40'a varan indirimler Kargılı'da devam ediyor. Tarzınıza uygun mobilyayı seçin evinize getirelim.
Uygun fiyatlarla kaliteli mobilyayı evinize taşımak istiyorsanız Kargılı Mobilya'yı ziyaret ediniz. Birbirinden şık, konforlu ve trende uygun mobilya modelleri evinize renk katacak. Yatak odası takımı, yemek odası, koltuk takımı, tv ünitesi, köşe takımı ve oturma grupları her tarza uygun ve ekonomik fiyatlarıyla göz dolduruyor. Sizde evinizi yenilemek istiyorsanız ve kaliteli mobilyayı uygun fiyata evinize getirmek istiyorsanız Kargılıdaki çok özel mobilya tasarımlarını incelemenizi tavsiye ediyoruz. Modern mobilya, klasik, avangarde ve country mobilya modellerindeki iddalı tasarımlarıyla dikkat çeken Kargılı Mobilya yeni evleneceklere ve evini yenileyeceklere büyük avantajlar sunuyor.
Kaliteli ve uygun mobilya denilince akla gelen ilk isim Kargılı Mobilya'da yatak odası takımı, yemek odası takımı, tv ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, salon takımı yanı sıra birbirinden şık mobilya aksesuarlrıda çok uygun fiyatlara evlerinize geliyor. Aydınlatmalar, sehpa modelleri, dresuarlar, puflar, avizeler, çok şık ev aksesuarlarına sahip olabilirsiniz. Maltepe'de 6000 metrekarelik alandaki showroomu ile İstanbul Anadolu yakasındaki en büyük mobilya mağazasına sahip olan Kargılı, fiyatları ve kalitesiyle göz kamaştırmaya devame diyor.
Eviniz için en uygun ve en kaliteli mobilyayı hemen şimdi seçmek için "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasını" ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder