En Yeni Yemek Odası ve Yatak Odası Takımları

23 Ekim 2014 Perşembe


"Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazası" Kargılı Mobilyada en yeni ürünler sergilenmeye devam ediyor.
Mobilya sektöründeki en trend ürünleri Kargılı farkıyla görmeye devam ediyorsunuz. Eviniz için en kaliteli mobilya modelleri her zamanki gibi ilk olarak Kargılı'da.
Sonbaharın gelmesiyle evlerdeki renkler ve dekorasyonlarda değişmeye başladı. Ahşap renklerin hakim olduğu ve beyazın saflığının önplana çıktığı sonbahar trendine uygun yatak odası takımları ve yemek odaları modellerine göz atabilirsiniz.

Sonbahar Trendine Uygun Yatak ve Yemek Odaları

Cris Yatak Odası Takımı

Ahşap renklerin hakim olduğu Cris yatak odası takımı dolap, şifonyer, karyola ve komodinlerden oluşmakta. Şıklığı ve sadeliği ile gözde olan 2014 sonbahar trendinin en önemli modellerinden biri

Mısra Yemek Odası

Sadelik ve cazibenin birleştiği nokta. Mısra yemek odası takımı kaliteli mobilya modellerinden olup uygun fiyatıyla evlerinize renk katarken, bütçenizide sarsmayacak.

Dark Yatak Odası Takımı

Country yatak odası modelleri arasında kaliteli ve trend mobilyaların başında yer alan Dark yatak odası takımı Kargılı farkıyla sizlerle

Asena Yemek Odası

Zerafet, kalite ve trend. Hepsi bir arada. Kafkas meşe ve beyazın zerafetinin göz alıcı şıklığının fonksiyonel konforla birleştiği Asena Kargılı Mobilya farkıyla evinizi güzelleştirmeye geliyor.
Kargılı Mobilyada her zevke, her bütçeye uygun mobilya bulmak mümkün. Tüm mobilya modellerini incelemek için "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasını" ziyaret ediniz.
Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder