MOSDER Mobilya Kampanyası

28 Ekim 2014 Salı


Mosder mobilya Kampanyasına özel kaçırılmayacak fırsatlar Kargılı Mobilya'da. Evinizi güzelleştirecek tüm kaliteli mobilya modelleri %40'a varan indirimlerle kapınıza gelsin.
Senede bir kere yapılan MOSDER mobilya festivali, çok büyük indirmler, sürpriz hediyeler, ve kaçırılmayacak cazip fırsatlar sunuyor. Yatak odası takımları, yemek odaları, koltuk takımları ve tüm mobilya modellerinde %40'a varan indirimlerle evinizi yenilemenin tam zamanı. Festivale özel ürün ve fiyatları incelemek için en yakın Kargılı mağazasına gidebilir ya da "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasını" ziyaret edebilirsiniz. Peki MOSDER nedir?

MOSDER Nedir ? Ne Kadar Sürecek ? Nerede Yapılacak ?

MOSDER Türkiye Mobilya Sanayiceleri Derneğinin kısaltılmış adıdır. MOSDER festivali 30 Kasımı 2014 tarihine kadar devam edecek. Merak edilen konulardan biri de MOSDER festivali nerede olacak sorusu. MOSDER Mobilya Festivalinin yapılacağı sabit bir adres yok. MOSDER üyesi olan tüm firmalarda geçerli olacaktır. Kargılı Mobilya'da MOSDER ürünlerini, kampanya özel fiyatlarını ve fırsatlarını görebilirsiniz. Yaklaşık 45 gün sürecek bu indirim rüzgarından faydalanarak evinizi kurabilir ya da evinizi yenileyebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder