Mobilyada Kalite ve Güvence

7 Ekim 2014 Salı


Mobilyaların evlerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kaliteyi uygun fiyatla evlerinize getirmeyi hedefliyoruz.
Kargılı Mobilyada tüm mobilya modelleri cebinizi ısıtan fiyatlarla beğeninize sunuluyor. En trend mobilya modellerine Kargılı güvencesiyle sahip olabilirsiniz. Kargılı Mobilya mağazalarına giderek ya da Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasına uğrayarak en şık, en kaliteli mobilya modelleri, koltuk takımları, yatak odası takımları, yemek odası modellerini inceleyebilir. Beğendiğiniz mobilyayı sipariş edebilirsiniz. Siparişleriniz en fazla 15 iş günü içerisinde kapınıza kadar teslim olur, kurulumu ve montajı tamamlanır kullanıma hazır hale getirilir. Mobilyalar siparişiniz üzerine sizin için özel olarak üretilir ve hiç bir şekilde teşhir ürünü evinize gelmez.
Kargılı Mobilyada her tarza her zevke uygun mobilya modelini görmeniz mümkün. Trendi takip edenler için modern mobilya modelleri, ağırlığı ve karizmayı evine yansıtmak isteyenler için çok şık avangarde mobilya takımları, Özel olmanın önemini bilenler için el işçiliği ve emeğin ön plana çıktığı klasik mobilya takımlarıyla evlerinizi şekillendirebilirsiniz. Ayrıca son zamanların gözde modellerinden country mobilyalarada sahip olabilirsiniz. Tüm koltuk takımı modellerinde oturma gruplarında istediğiniz rengi seçebilir, odanızı dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Küçük evlere sahip olanlar için yataklı koltuk takımları ve fonksiyonel yemek odası takımları tercih edilir. Küçük evler için mobilya seçimi hakkında daha fazla bilgi almak için "Küçük Evler İçin Mobilya Seçimi ve Dekorasyon Önerileri" yazımızı okuyabilirsiniz. Kargılı Mobilya'da eviniz için herşey mevcut. Aydınlatmalar, sehpalar, puflar, Portmantolar, elbiseler, dresuar modelleri, mutfak köşe takımları ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Eğer eviniz için uygun ve kaliteli mobilya arıyorsanız, Kargılı'daki %40 indirimli mobilya fiyatlarını merak ediyorsanız, İstanbul'un en özel mobilya mağazasını incelemenizde fayda var.
Kargılı Mobilya kaliteli mobilyayı evinize getiriyor evet ama asıl görevi bu noktadan sonra başlıyor. Müşteri memnuniyeti. 2 yıl Kargılı güvencesi ile çıkabilecek her türlü soruna karşı daima hazır ve profesyonel ekibiyle hizmetinizde olmaktan mutluluk duyar. Müşteri memnuniyetinin herşeyden önemli olduğunun farkındayız ve bu konuda her gün kendimizi geliştirmek adına çok ciddi adımlar atıyoruz.
Evdeki rahatlığın adı Kargılı Mobilya yaklaşan Kurban Bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni eder. İyi bayramlar

0 yorum :

Yorum Gönder