Modern Mobilyalar

4 Eylül 2014 Perşembe


Ev tasarlarken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri mobilya tarzıdır. Bir evin mobilya modeli sizin ruhunuzu yansıtacaktır. Avangarde mobilya modeli, klasik mobilya modeli ya da country veya modern mobilya modellerinden hangisini tercih etceğiniz eviniz için büyük önem taşır. Son zamanlarda en çok tercih edilen mobilya modeli modern mobilyalar. Modern mobilyalar neden bu kadar çok tercih ediliyor ?
Modern mobilya modelleri son zamanlarda en çok tercih edilen modellerden. Günümüzde evlerin küçük oluşu daha fonksiyonel mobilyaları ön plana çıkaran etkenlerden biri. Modern mobilyalar bu fonksiyonelliği yerine getiren ve günümüz trendine uygun yapıda tasarımlardır. Modern koltuk takımıları içerisinde açılabilir, yatak olabilen ve sandıklı fonksiyoneller bulabilirsiniz. Böylece salonunuz veya odanız için büyük bir alan avantajı ortaya çıkmış olur. Modern koltuk takımlarından biri olan Garden koltuk takımı açılabilir ve yatak olabilir. Hem görüntüsü hem de işlevselliği eviniz için ideal seçimlerden. Yine modern bir yemek odası küçük evler için fonksiyonelliği sayesinde avantajlı ürünlerden. Açılır kapanır bir yemek masası ve hatta masa bölmelerindeki kaşıklığı ile küçük, yeri az olan evler için tercih sebebi. Modern yemek odalarına örnek olarak Avento Yemek Odası gösterilebilir. Yatak odanızda da modern bir seçim yaparak evinizde bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Modern yatak odalarında da fonksiyonellik ön planda. Sürgülü veya açılır kapaklı dolapları, dolap içerisinde özel pantalonluk bölümleri, yatakların bazalı seçilmesi günlük hayatınızda kolaylıklar sağlayacaktır. Modern yatak odası takımlarına örnek olarak Mercan yatak odasını gösterebiliriz.
Tüm modern mobilya modellerimizi inceleyebilir, hem uygun fiyat hem de kalitenin adresi Kargılı Mobilya güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz.

1 yorum :