Kargılı Mobilya'da Kampanya Bitmez

2 Eylül 2014 Salı


Kargılı Mobilya'da Kampanya Bitmez

Bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve mobilya aksesuarlarını Kargılı Mobilya'da bulabilirsiniz. Salon odasında kullanabileceğiniz birbirinden kaliteli koltuk takımları, tv üniteleri, yemek odası takımları, mobilya aksesuarları, avize ve diğer aydınlatmalar, zigon sehpa, orta sehpa ve yan sehpalar. Dekoratif tüm aksesuarları Kargılı Mobilya kalitesiyle evinize taşıyın. Mutfakta kullanabileceğiniz mutfak masa ve mutfak köşe setleri cazip fiyatlarla sizleri bekliyor. Ayrıca modern, avangarde, klasik, country tarzı yatak odalarından dilediğinizi seçip bu kaliteli mobilya gruplarına ister Kargılı mağazalarından, isterseniz tek tıkla alışveriş yapabileceğiniz "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasından" temin edebilirsiniz.
Evini yenileyecek olanlar ve yeni ev kuranların tercih ettiği Kargılı Mobilya'da binlerce ürün bulunmaktadır. Peki ama Neden Kargılı ? Kargılı Mobilya çünkü, uzun yıllar bu sektörde olan ve müşteri memnuniyetinin temel ilke edindiği güvenilir bir marka. Kargılı Mobilya çünkü birbirinden kaliteli, konforlu ve trend mobilyalar ekonomik fiyatlarla evinize kadar teslim ediliyor. Kargılı Mobilya çünkü, güler yüzlü hizmet anlayışı ve satış öncesi ve sonrası kusursuz hizmet. Kargılı Mobilya'yı tercih etmek için çok çok fazla neden var.
Kargılı Mobilya Maltepe showroom açılışa özel çok avantajlı kampanyaları daha önce duyurmuştuk. Yaz boyunca bu indirimler devam etti. Yaz bitti fakat indirimler devam ediyor. Kargılı'da kampanya bitmez. Yine çok özel, konforlu, kaliteli mobilya modellerinde %40'a varan indirimler devam ediyor. Modern mobilya grupları, avangarde mobilya grupları, klasik ve country mobilya gruplarında uygun fiyat ve ödeme avantajları sürüyor. Hemen bu kampanyalardan yararlanabilir. Evinizi güzelleştirebilirsiniz.
Her ev için uygun mobilya modelleri, her keseye uygun fiyatlar Kargılı'da. Özellikle eviniz küçükse mobilya seçimine çok dikkat etmeniz gerekmekte. Küçük evler için mobilya seçimi yazımızı okuyarak daha sağlıklı adımlar atabilirsiniz.

1 yorum :

  1. Kampanyadan faydalanan biri olarak çok mutluyum.Teşekkürler

    YanıtlaSil