SONBAHAR İNDİRİMİ

9 Eylül 2014 Salı

Kargılı'da sonbahar rüzgarı indirimleri getirdi. Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve mobilya aksesuarları çok cazip fiyatlarla sizlerle.
Koltuk takımları,yatak odası takımları, yemek odaları, tv üniteleri, köşe takımları ve tüm çeşitlerinde %40'a varan indirimler devam ediyor. Kargılı Mobilya'nın sunduğu indirim rüzgarından yararlanmak için Sonbahar Kampanyası kategorisini inceleyebilirsiniz. Ayrıca diğer indirimli mobilya modellerini de inceleyip çok uygun fiyatlara kaliteli mobilyayı evinize getirebilirsiniz. Kargılı Mobilya'da mobilya aksesuarları da evinizin tasarımını tamamlayıcı yapıda şık ve trend ürünlerden seçilmiştir.
Koltuk takımı, yatak odası takımı ve yemek odası takımından oluşan düğün paketleri de ekonomik fiyatlarıyla ve kalitesiyle beğenilen ve talep gören kampanyalarımızdan. Düğün paketleriyle ilgili bilgi almak için "Evet" Dedirten Düğün paketleri yazımızı okuyabilirsiniz. "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazası" kampanyaları ve kalitesiyle yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. Maltepe'de 6000 metrekarelik alandaki showroom açılışı ile başlayan kampanya fırtınası sonbaharda da devam ediyor. İster herhangi bir Kargılı Mobilya mağazasına giderek, isterseniz hiç bir yere gitmeden bi tıkla sipariş verebilir bu indirmlerden faydalanabilirsiniz.
Kaynak: Kargılı Mobilya
Etiketler: mobilya , koltuk takımı, yatak odası, yemek odası

0 yorum :

Yorum Gönder