Kargılı’nın 8. Şubesi Mobesko’da Açılıyor

4 Ekim 2015 Pazar

Türkiye’nin en seçkin mobilya mağazalarını içinde barındıran Kocaeli Mobesko’da yeni mağazamızla sizlerleyiz.  Trend, kaliteli ve şık mobilya modelleriyle müşterisinin beğenisini kazanan Kargılı Mobilya sizlerin desteğiyle büyümeye devam ediyor ve İstanbul Anadolu yakasında bulunan mağazalarından sonra Kocaeli’de de sizlere hizmet vermeye hazırlanıyor.
2010 Mayıs ayında açılan ve Türkiye’nin en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Mobesko’da yüze yakın mobilya mağazası bulunmaktadır. Mobilya mağazalarının yanı sıra, camii, kafeterya, restaurant, büfe ve 800 araç kapasiteli otopark alanı mevcuttur. Kısacası, mobilyanın kalbinin attığı yer Mobesko şimdi Kargılı mobilya ile daha güzel olacak. Kargılı Mobilya, kurulmuş olduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı, kalite ve uygun fiyat prensibiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Modern evler için, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Kargılı yeni mağazasıyla daha çok eve girmek ve müşterilerinin yüzünü güldürmek istiyor.

Mobesko Mobilyacılar Sitesi Nerede ?

“Yeni mağaza tam olarak nerede?” sorunuzu duyar gibiyim. Kargılı Mobilya’nın yeni adresi Mobesko mobilyacılar sitesinin girişinde sağ taraftaki ilk mağazadır.  3.200 m2 teşhir alanlı yen şubemizde 2016 mobilya modellerinden oluşan koleksiyonumuzu, mobilya modellerimizi, en yeni koltuk takımları modellerimizi ve aksesuar çeşitlerimizi sizler için hazırlıyoruz. Tadilatı yeni başlayan şubemizde modern çizgiler ile iç ve dış mimari çalışmalarımız bittiğinde sizleri yine bu sayfalar üzerinden bilgilendireceğiz.
Mobesko’yu Google haritalar üzerinde görüntülemek için tıklayınız.
Tüm Kargılı mobilya şubelerini Google Haritalar üzerinde görmek için tıklayınız.
Tüm Kargılı mobilya şubelerini Yandex Haritalar üzerinde görmek için tıklayınız.

0 yorum :

Yorum Gönder