Duvar Saatinizi Nasıl Seçersiniz?

26 Ağustos 2015 Çarşamba



Merhabalar, bu yazımda sizlere Duvar saati tasarımları hakkında bilgi vererek, duvar saati seçerken nelere dikkat etmeniz yada nasıl karar vermeniz gerektiği üzerine bazı önerilerde bulunacağım.

Kargilimobilya.com.tr online alışveriş sisteminde Aksesuarlar / Ev Aksesuarları / Duvar Saatleri kategorisi altında yüzlerce model duvar saati modeli bulabilirsiniz. Ancak; ürün çok olduğu için seçmekte ve karar vermek zorlanabilirsiniz, özel olarak aradığınız bir model yok ise karar vermek gerçekten zor olacaktır.

Kargılı mobilya 2015 duvar saati koleksiyonunda Rustik, Retro, Eskitme, Modern ve Klasik tasarım anlayışıyla hazırlanmış saat modelleri mevcuttur. Bu tarzları yakından tanımak karar vermenizi kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.

  • Rustik Duvar Saatleri: Temelde bu tarzın açılımı; Ahşap veya Metalin ağaç motiflerine benzetilmesi denebiliriz, kıvrımlı metal işçiliğinden hoşlanıyorsanız ve eskitme görünümden hoşlanıyorsanız, rustik tam sizin tarzınız demektir. Örnek modeliburadan inceleyebilirsiniz.
  • Retro Duvar Saatleri: Yakın geçmişe özel bir ilginizmi var? 70'lerin 80'lerin modasını evinizde, duvarınızda yasıtmak mı istiyosunuz? O zaman Retro Duvar Saati modelleri tam size göre. Örnek modeli buradan inceleyebilirsiniz.
  • Eskitme Saatler: Rustik ve Retro mobiyla modellerinden etkilenen insan kitleleri arasında, tazların etkilerini daha ileri seviyeye taşıya ve özel teknikler kullanılarak yaşlandırılan ağaç veya paslandırılan metal görünümlü tasarımlardır. Bu tarz ürünler evinizde gotik bir hava yaratmanıza yardımcı olacaktır. Örnek modeli buradan inceleyebilirsiniz.
  • Modern Tasarım: Bu tarzı anlatmak aslında tek bir kelime ile mümkündür "İşlevsellik", sanayi devrimi sonrasından ergonomik ürünlere olan ihtiyaç bu tarzı yaratmıştır. Teknolojik görünümlü, canlı renkli ürünleri beğeniyorsanız modern tasarımlı duvar saati modellerini alabilirsiniz. Örnek modeli buradan inceleyebilirsiniz.
Bu haftaki yazım genel hatlarıyla duvar saati üzerine yoğunlaşmış olsa da, aslında genel olarak tüm dünyadaki endüstriyel veya sanatsal ürünlerde bu tarzları görmeniz mümkündür. Umarım sizler için faydalı olmuşuzdur, bir sonraki yazıda görüşünceye kadar, kendinize iyi bakın.

0 yorum :

Yorum Gönder