Salonlara Renk Katacak Köşe Takımları

30 Temmuz 2015 Perşembe

 

 

Salonlara Renk Katacak Köşe Takımı Modelleri

Salonlarımızın gözdelerinden köşe takımı modellerinde 2015 trendleri göze çarpıyor. Renkli, cıvıl cıvıl modellerin yanı sıra sade ve şık tasarımlarda dikkat çekiyor. Hep birlikte bu yaza damga vuracak köşe takımı modellerinden bir kaçına göz atalım.

Rota Köşe Takımı

Salonlarımıza renk katacak bir model. Yaza uygun canlı renkleriyle ön plana çıkan Rota köşe takımı kolay temizlenebilen ve konforlu bir modeldir. 302 cm x 280 cm ölçülerinde olan bu köşe takımına hemen sahip olabilirsiniz.

Astro Köşe Takımı

Yine renkli ve canlı bir köşe takımı modeli. Kolay temizlenebilir ve fonksiyonel bir köşe takımı. Yatak olabilen köşe takımı modelleri arasında yer alıyor. Bu köşe takımı; köşe koltuk, puf ve berjerden oluşuyor. Oturum yerlerinde çökme yapmayan sünger kullanılmış olup, rahatına düşkün olanlar için kaçırılmayacak bir takım.

Febraro Köşe Takımı

Yataklı köşe takımı modellerinden biriside Febraro. E1 Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiş olan bu köşe takımında rahatlık ve konfor üst seviyededir. Kolay temizlenebilir kumaş yapısıyla dikkat çekiyor.

0 yorum :

Yorum Gönder