Haziran 2015 Trend Mobilya Modelleri

27 Temmuz 2015 Pazartesi


Mobilyada en kaliteli ve trend ürünleri uygun fiyatlarla evinize getiren Kargılı Mobilyada Haziran ayında ön plana çıkan modellerini inceleyeceğiz. Bu ürünler arasında en çok dikkat çeken model şüphesizki fiyatıyla yüz güldüren Süper Eko düğün paketi. Düğün paketleri arasında hem şık, hem kaliteli hem de ekonomik olan bu ürün grubuyla incelememize başlayalım.

Süper Eko Düğün Paketi

Yeni evlenecekler için kaçırılmayacak bir fırsat olan Süper eko düğün paketinde yatak odası takımı, yemek odası takımı ve 3+2+1 şeklinde gruplanmış bir koltuk takımı yer alıyor. Yatak odası takımına ait dolapta yavaşlatıcı fren sistemi bulunmaktadır. Yemek odası takımına ait masa ise sabit olup 4 adet sandalye ile komnin olmuştur. Sade tasarımı ve konforuyla beğenilen Süper Eko düğün paketi Kargılı Mobilyada.

Hilton Koltuk Takımı

Avangarde model sevenler için tasarlanmış, kaliteli işçiliği ve mükemmel tasarımıyla evlerinize hava katacak bir model. Ürün 3+3+1+1+Puf şeklinde gruplandırılmıştır. Oturum yerlerinde çökme yapmayan malzemeler kullanılmış olup son derece sağlam ve güvenilirdir. Takımda özel kapitone işçilik uygulanmıştır. Koltuk takımında yüksek kalite malzemeler kullanılmış olup, işçilik üst seviyededir. Kaliteden ödün vermeyenler için ideal bir takım.

Renato Tv Ünitesi

Salonlarımızın vazgeçilmezlerinden olan tv ünitelerinde 2015 yılının özellikle Haziran ayında en çok tercih edilen avangarde duvar ünitesi modeli Renato. Şık, kullanışlı ve tasarım harikası. Duvar ünitesinin üzerinde dekoratif raflar, kitaplık bölmesi ve 3 adet çekmece yer almaktadır.

Linka Yatak Odası Takımı

2015 yılının en kaliteli mobilya modellerinden biri. Tamamen ahşap olan yatak odası takımında, karyola başlığında kapitone el işçiliği bulunmaktadır. E1 Avrupa standartlarına uygun olarak üretilen ve müşterilerin beğenisini kazanan Linka Kargılıda sizleri bekliyor
2015 yılının vkaliteli ve trend mobilya modellerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik bu kadar. Tüm mobilya modellerimizi Kargılı Mobilya web sitesinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder