MOBİLYADA KALİTE VE UCUZLUK

23 Eylül 2014 Salı


Hepimiz evlerimizi zevkimize göre en güzel şekilde tasarlamak isteriz. Ev tasarımı konusunda mobilya ve mobilya aksesuarlarının önemi çok nüyük.
Mobilya seçiminde dikkat etmemiz gerekenler, önce tarzımıza uygun mobilya seçimi, daha sonra mobilyanın kalitesi ve aslında en çok ilgilendiren konu mobilyanın maaliyeti. Herkes mobilyasının hem ucuz hem dekaliteli olmasını ister. Peki bu mümkün mü ? Kargılı Mobilya ile evet mümkün! Kurulduğu günden beri müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve kaliteli mobilyayı uygun fiyata evlerinize getirmeye çalışan Kargılı bu hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Birbirinden şık, trend, kaliteli mobilyayı ucuza evinize getirmeniz mümkün. Yatak odası takımları, koltuk takımları, yemek odası, duvar üniteleri ve ev mobilya aksesuarlarında istediğiniz tarz ve modelde ürün bulabilirsiniz.
Son dönemlerde en çok tercih edilen country modeller, karizmayı ön planda tutan kişiler için avangarde modeller, trend ve daha spor kişiler için modern ve ince işçiliği ve zerafeti ile büyüleyen klasik mobilya modelleri çok çok uygun fiyata Kargılı'da. Kargılı Mobilya sonbahara özel yapmış olduğu kampanya ile tüm mobilya modellerinde %40'a varan indirimler uygulamaktadır. Bu indirimlerden faydalanmak için Kargılı Mobilya şubelerini ziyaret edebilirsiniz ya da "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazasından" inceleyebilirsiniz. Unutmayın mobilya seçiminde en önemli iki kriter ucuzluk ve kalitedir, gerisi sizin zevkinize kalmıştır. Ve Kargılı'da her zevke ve her bütçeye uygun mobilya modeli bulunmaktadır.

0 yorum :

Yorum Gönder