KALİTELİ MOBİLYA MODELLERİ

20 Eylül 2014 Cumartesi


Mobilya alırken nelere dikkat edilir ? Kaliteli ve ekonomik mobilya nereden alınır ? Kargılı Mobilya ekonomikve kaliteli mobilyanın tek adresi.
Özellikle yeni evlenecek çiftler, alacağı mobilyaların hem kaliteli hem de ucuz olmasını ister. Aslında bu özellikleri herkes ister. Kargılı Mobilya, sektöre ilk girdiği günden beri kaliteli mobilyayı ekonomik fiyatlara sizlere sunmayı ilke edinmiştir. 24 ay Kargılı garantili, E-1 Avrupa standartlarına uygun, sağlığa zararlı olabilecek hiç bir kanserojen madde içermeyen malzemeler kullanılarak özenle üretilen mobilyaları evlerinize getiriyoruz. Kaliteli malzemeler, kaliteli işçilik ve kaliteli hizmet bir araya gelince eviniz kusursuz bir güzelliğe sahip oluyor. Ama en önemlisi bu kaliteyi ekonomik, uygun fiyatlara evlerinize taşımanız. Kargılı Mobilya Sonbahar İndirimi ve Seri Sonu Mağazasında yapmış olduğu kampanyalarla zaten ekonomik olan fiyatlar daha da uygun hale getiriyor.
Ucuz ve kaliteli mobilyaya sahip olmak istiyorsanız, size en yakın Kargılı Mobilya şubesine ya da "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazası"na uğrayarak bi tıkla alışveriş yapabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder