Mobilya Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

4 Şubat 2014 Salı

 

Evime Yeni Bir Renk Nasıl Katabilirim ?

Eğer evinize yeni bir renk eklemeyi düşünüyorsanız, öncelikle tek bir odanızda denemelerde bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Burada biraz eğlenin. Duvarları kırmızıya boyayın veya cilalı döşemeleri deneyin. Böylece nasıl bir görünümü seveceğinizi anlarsınız.

Daha kolay bir yaklaşımla deneme yapmak için evinizdeki sanat eserlerini ya da aksesuarlarınızı bir araya getirin. Örneğin tün odanın görünümünü değiştirebilecek mavi porselen bir lamba, odanızı boyarken sizin için doğru bir ipucu olabilir. Tüm evinizi renklendirmek konusunda kararlıysanız, unutmayın renkleri evinize aşamalı olarak akıtmalısınız. Ayrıca renk seçimlerinizi bir seferde yapmak zorunda değilsiniz. 

 Bir Odanın Görünümü Değiştirmenin En Kolay Yolu

Renk, bir odanın görünümünü değiştirmenin en kolay yoludur. Soğuk kış aylarında koyu renkleri kullanmak çok güzel sonuçlar verir. Farklı bir şeyler denemek isterseniz, beyazı; hardal sarısı, gösterişli devetüyü dokular ya da kahverengi tonlarıyla davetkar bir kış sığınağına dönüştürebilirsiniz. Evinize tam anlamıyla uyacak sevdiğiniz renkleri seçme sürecinin tadını çıkarın ve en önemlisi yeni bir şeyler denemekten korkmayın.

Mobilya Satın Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Kötü bir mobilya sırt, bel ve ayak ağrıları gibi fiziksel rahatsızlıklara neden olma yanında, kişiyi psikolojik olarak da olumsuz etkiler. Bedensel ve ruhsal açıdan dinlenmeye gereksinimi olan bireyin aradığı rahatlığı ve huzuru kullanışlı ve iyi döşenmiş bir mobilyada bulacaktır.  

Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder