Mobilya Tercihleri

12 Şubat 2014 Çarşamba


 
Kargılı Mobilya

Yavaş yavaş bahar aylarına merhaba demeye hazırlandığımız bu günlerde, özellikle yeni evlenecek çiftlerin düşündüğü konuların başında gelir mobilya seçimi. Mobilya alırken nelere dikkat etmeli? Hangi renkler önplanda? Yeni yılın mobilya modelleri nelerdir ? 
     Öncelikle dikkat etmeniz gereken şey, salonunuzun ve odalarınızın büyüklüğü. Mobilyayı çok beğenmiş olabilirsiniz ama küçük bir salonunuz varsa ve beğenmiş olduğunuz mobilya evinize göre orantısız şekilde büyükse, belli bir zaman sonra mobilyalarınızdan sıkılabilirsiniz. İkinci önemli nokta renk seçimi, eğer cıvıl cıvıl bir kişiyseniz, daha canlı renkler sizi yansıtacaktır ve bu renklere eğiliminiz daha doğru olacaktır. 
     Evliliğe hazırlanan çiftler, mobilya seçimlerini yaptıktan sonra, aldıkları mobilyayı yeni evlerine taşınana kadar nerede tutacaklarını düşünürler. Kargılı Mobilya'dan alacağınız mobilyalar, 3 ay sizin için muhafaza edilir. Ayrıca Kargılı Mobilya, yeni yılın trend modellerini yansıtan modelleriyle sizlere birbirinden özel ve farklı alternatifler sunuyor.

0 yorum :

Yorum Gönder