Pierre Cardin Yatak Modelleri

4 Haziran 2016 Cumartesi


Her şey yolunda gitmediğinde, iyi zamanların değerini daha iyi anlarız. Zaman zaman kendimize güvenimizi yitirsek de yeniden yaşama sevinci duyacağımız nedenler yaratırız kendimize. Bazen kendimize yeni eşyalar, elbiseler alarak yaparız bunu. Fakat, günümüzde yoğun iş temposu ve gün boyu yaşadığımız stres uyku düzenimizi bozabilir. Kaliteli ve deliksiz uykuyla yaşadığımız bu moral bozuklarını minimuma indirebiliriz. 2016 yılında en yüksek teknolojiyle ve uzman ekipler tarafından üretilmiş olan Pierre Cardin yatak modelleri bu yolda sizi bir adım önde tutacak. 

2016 Yatak Modelleri

Yüksek kalitede ve tamamen kullanıcılarının ihtiyacına göre tasarlanmış olan 2016 yatak modellerine şöyle bir göz atalım. Öne çıkan ilk özellik tüm modellerde ortak nokta olan son teknolojiyle üretilmiş olması.

Full Ortopedik Yatak Modelleri

Uyku sırasında vücudun en doğru şekilde kalmasını sağlayan full ortopedik yataklarda Pierre Cardin 2016 koleksiyonunda yep yeni bir teknoloji ile harmanlandı. Uyku mucizesi olarka tanımlayabileceğimiz oliveoil teknolojisi ile deliksiz bir uyku sizleri bekliyor. Bilindiği üzere zeytinyağı yer yüzündeki en faydalı ilaçlarından biridir. İnsan vücudundaki hücreleri yeniler ve yaşlanmayı geciktirir. İçerisinde E,A,D ve K vitaminlerini barındırır. Oliveoil kumaş içinde bulunan mikro kapsüllerle, uyku esnasında bu gençleştirici etkiyi vücudunuza nüfuz etmesini sağlamaktadır. Cilt için kusursuz yumuşaklık ve nem kapasitesi sağlamaktadır.

Visco Yatak Modelleri

Visco, yataktaki uyuma pozisyonumuza göre şekil alan akıllı süngerin ismidir. Visco elastik malzeme vücut ağırlığı ve yarattığı baskıya göre şekil alabilmektedir. Böylece, insan omurgasının doğal yapısı olan”S” şeklini korur ve sabah uyandığımızda dinç ve enerjik oluruz. Açık hücreli yapıya sahip olduğu için çok daha hijyeniktir. Ortopedik ve yaysız yatak sınıfındadır. Omurga ve eklem rahatsızlıklarını önlediği için en çok tercih edilen yatak modelleri arasındadır. Visco yatak, basıncı en az seviyeye indirerek kan dolaşımı rahatlatır. Hepimizin aradığı rahatlık, konfor ve sağlık üçlüsünün kusursuz biçimde bi arada tutan Visco yataklar 2016 teknolojisiyle birleşip maksimum seviyede kaliteli uyku sunuyor.
2016 yılının en gözde yatak modellerini Kargılı mobilya farkıyla inceleyebilir ve “bi tıkla” kapınıza getirebilirsiniz. İyi bir uyku hepimizin hakkı

0 yorum :

Yorum Gönder