"EVET" DEDİRTEN DÜĞÜN PAKETLERİ

23 Ağustos 2014 Cumartesi


Yeni evlenecek çiftlere müjde! Kargılı Mobilya'da birbirinden şık düğün paketleri sizleri bekliyor
Evlenecek çiftleri için mobilya seçimi çok önemlidir. Herkes hem trend, hem konforlu hem de uygun olsun ister. Kargılı Mobilyada düğün paketleri tam istediğiniz gibi. Hem ekonomik, hem trend hem de konforlu ürünlerden oluşan düğün paketleri evlilik hazırlığındaki çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.
Kargılı Mobilya uzman ekipleri tarafından seçilen mobilya grupları, tasarımı ve uyumuyla evinize 2014 yılının trendini getiriyor. Koltuk takımı, yatak odası ve yemek odası takımlarından oluşan düğün paketleri arasından dilediğinizi seçebileceğiniz gibi kendi düğün paketinizi de oluşturabilirsiniz. Modern, klasik, avangarde, country mobilya modelleri arasından yapacağınız gruplardan kendi takımınızı oluşturarak düğün paketi indiriminden yararlanabilirsiniz.
Düğün paketlerini incelemek ya da kendi düğün paketinizi oluşturmak için zaman kaybetmeyin. En yakın Kargılı şubesine gidebilir ya da "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazası"nı ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz.
Birbirinden şık, konforlu ve trend ürünler arasında kararsız kalabilirsiniz. 2014 yılının en trend ve en çok tercih edilen modellerini görmek için "En Çok Tercih Edilenler" bölümünü inceleyebilirsiniz.
Ve yine yeni evlenecek çiftleri yakından ilgilendiren ev dekorasyonu ile ilgili ip uçlarını içeren makaleyi buradan inceleyebilirsiniz

1 yorum :

  1. Kesinlikle doğru ve bilgilendirici bir yazı. İstanbul'da dolaşmadığım mağaza kalmadı en uygunu Kargılı Mobilya

    YanıtlaSil