2013-2014 KARNE SEZONU GELDİ

12 Haziran 2014 Perşembe

 
Karne Hediyeniz Kargılı'dan
Karne günü yaklaşıyor. Çocuklarınızı sevindirebileceğiniz bu özel günde hediye seçiminizi yaptınız mı ? Kargılı Mobilya genç odaları mükemmel tasarımı ve cazip fiyatlarıyla yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. Her çocuğun zevkine ve tarzına uygun modellerin bulunduğu 2014 genç odası modelleri karne hediyesi için ideal bir seçim.
Peki ya genç odası takımı alırken nelere dikkat edilmeli?

Genç Odası Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

  • Dayanıklılık
  • Genç odası satın alırken öncelikle dayanıklılık önemlidir. Çocuğunuzun en çok vakit geçireceği yer olduğunu düşünürsek, sağlamlık ve dayanıklılık ilk sırayı mobilyaların sağlamlığı alıyor.
  • Sağlıklı ve Güvenli Alışveriş
  • Kargılı Mobilya'da genç odaları ve tüm mobilya çeşitlerinde hiç bir kanserojen madde içermeyen, Avrupa E-1 standartlarında malzemeler kullanılmış olup, tüm ürünler 24ay garantilidir.
  • Çocuğunuzun Tarzı
  • Bir diğer önemli husus ise çocuğunuzun tarzı. Eğer bir kız çocuğuna sahipseniz, o bir prensestir ve Prenses Genç odası modelleri ve pembe renklerin hakim olduğu bir genç odası düşünebilirsiniz. Erkek çocuklar için bu konu biraz daha karmaşık olabiliyor. Çoğu erkek çocuk arabalara ilgi duyar. Onun kendini bir F1 pilotu gibi hissedebileceği bir oda hoş olmaz mı ? Ya da çılgın denizlerin kaptanı. Reis genç odası takımı önerebileceğimiz başka bir model. Ve tabi bütçenize uygun olması da genç odası tercihinde önemli bir faktör.
    Kargılı Mobilyada her tarza ve her bütçeye uygun modeller mevcut. Bu yorucu eğitim ve öğretim yılının sonunda tüm öğrencilere ve ailelerine iyi tatiller diliyoruz.
 

0 yorum :

Yorum Gönder