DÜĞÜN PAKETİ KARGILIDAN ALINIR

15 Mayıs 2014 Perşembe

 

DÜĞÜN PAKETİ KARGILIDAN ALINIR

Yaz aylarının yaklaşmasıyla evlilik sezonu da açıldı diyebiliriz. Yeni ev kuracak olan ya da evini yenilemek isteyenlere sürpriz indirimler, kampanyalar ve birbirinden güzel mobilyalar Kargılı'dan. Yatak odası takımları, yemek odası takımları, koltuk takımları, köşe takımları ve ev aksesuarlarının vazgeçilmez adresi Kargılı Mobilya hazırladığı düğün paketleriyle her bütçeye ve her zevke hitap ediyor.


Birbirinden farklı bu düğün paketlerinde neler var biraz bahsetmek gerekirse, düğün paketi 3 ürün grubundan oluşuyor. Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımından oluşan paketler kişinin zevkine göre şekilleniyor. Nasıl mı ? Klasik bi tarzınız varsa avangarde yatak odası modelleri, avangarde yemek odası modelleri ve avangarde koltuk takımlarının olduğu paketi seçebilirsiniz. Modern çizgilerden hoşlanıyorsanız modern yemek odası, modern yatak odası, modern koltuk takımlarının olduğu bir düğün paketini seçebilirsiniz. Yeni çıkan ve trend olancountry yatak odası , country yemek odası, country koltuk takımları da bu paketlerin içinde mevcut.


Mobilya denilince akla gelen ilk isim Kargılı, % 40 varan indirimlerle müşterisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sizler de bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız, Kargılı'yı ziyaret ediniz.

Kaynak: Kargılı Mobilya

0 yorum :

Yorum Gönder