Ramazan Bayramı

24 Temmuz 2014 Perşembe

 

RAMAZAN BAYRAMI

Yaklaşık 1 ay süren Ramazan ay'ının sonuna yavaş yavaş geldiğimiz bugünlerde, bayram heyecanı herkesi sarmaya başladı. Ramazan bayramının tüm dünyaya, İslam alemine barış, sevgi ve huzurun getirmesini diliyoruz. Özellikle son günlerde yaşanan savaş olayları hepimizi üzmekte. Savaşların sona ermesi, çocukların güldüğü bir dünya olması temennisiyle, hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyoruz.

Bayramda İndirimler Devam Ediyor

Kargılı Mobilya Maltepe showroom açılışına özel %40'a varan indirimlerin bulunduğu kampanya bayramda da devam ediyor. Özellikle yeni evlenecek çiftlerin, evini yenileyeceklerin kaçırmaması gereken bu kampanyada tüm yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, tv ünitesi, köşe takımı, mobilya ve mobilya aksesuarları uygun fiyatlarla Kargılıda. Modern, avangarde, country veya klasik her tarza ve her bütçeye hitap eden mobilyalar yüzlerce modeli ile göz kamaştırıyor. Kargılı Mobilyayı tercih etmeniz için bir çok sebep var. Kaliteli, ekonomik ve trend mobilyanın adresi Kargılıda gerek satış sırasında gerekse satış sonrasında güler yüzlü ve kaliteli hizmet aldığınız gibi tüm mobilya modelleri 24 ay Kargılı güvencesi altındadır.
Kargılı Mobilya mağazaları yanı sıra, Türkiye'nin sanal mobilya mağazasından da tüm ürünleri görebilir ve sipariş verebilirsiniz. "Bi tıkla kapında" sloganıyla online satışta da iddalı olan Kargılı Mobilya müşteri memnuniyetini vazgeçilmez ilkesi kabul etmektedir. Kargılı Mobilya'nın sayısız sürprizlerinden faydalanmak için en yakın Kargılı mağazasında veya sanal mağazasına uğrayabilirsiniz

0 yorum :

Yorum Gönder