Yeni Trend Tay Tüyü Kumaşlar

19 Nisan 2014 Cumartesi

 

Yeni Trend Tay Tüyü Kumaş

Son zamanların en çok talep edilen kumaş türü, tay tüyü kumaş. Peki ama nedir bu tay tüyü kumaş? Neden bu kadar çok talep ediliyor?

Son zamanların en çok talep edilen kumaş türü, tay tüyü kumaş. Peki ama nedir bu tay tüyü kumaş? Neden bu kadar çok talep ediliyor? Bugün sizlere bu soruların yanıtı vermeye çalışacağız. Tay tüyü kumaş son teknoloji ile üretilen, lekelenmelere karşı dayanıklı oluşu ve tay tüyünü andıran yapısıyla dikkat çeken gerek görsel gerekse dayanıklılık konusunda son derece cazip olan kumaş türüdür. Tay tüyü, kadife ve süet arasında kumaş dokusuna sahiptir. Özellikle koltuk takımlarında, yumuşak dokusuyla ekstra konfor sağlayan tay tüyü kumaş, ışığa göre aldığı farklı renk tonlarıyla dikkat çekiyor. Lekelere karşı dayanıklı oluşu ve bakımının kolay olması tercih edilmesinde büyük rol oynuyor.

Nasıl Temizlenmeli ?

Tay tüyü kumaşlı eşyalarınızı kesinlikle kimyasal maddelerle silmeyiniz. Silinebilme özelliğini katan mikrokapsüller, kimyasal maddelerle temizlendiğinde deforme olabilir. Çok ciddi bir lekelenme durumu olmadıkça tay tüyü kumaşı, saf su ve yumuşak bir bezle oval haraketlerle temizleyebilirsiniz. Tay tüyü kumaşlarda en önemli şey lekeyi bekletmemektir. Leke bekletilmeden temizlenirse hiç bir kalıcı kir ve lekenin olmayacağını görürsünüz. Su dışında arap sabunu ile de tay tüyü kumaşı temizleyebilirsiniz. Fakat bunu yaparken çok fazla su kullanmaktan kaçının.

Eğer koltuk takımınızı yeniliyorsanız mutlaka tay tüyü kumaşları incelemelisiniz. Çok fazla renk seçeneği olan bu kumaş türünde zevkinize uygun olan rengi seçin ve konforun tadını çıkarın.

Kargılı mobilya koltuk takımlarında kumaş türlerinden, Tay tüyü, Keten, Fitilli keten, Örme Keten ve Kadife kumaşlar kullanılmaktadır.

0 yorum :

Yorum Gönder