Yarı Yarıya İndirimli Mobilya

16 Nisan 2014 Çarşamba


Mobilyada büyük fırsat

Kargılı mobilya Küçükbakkalköy şubemizde planladığımızı tadilatlar nedeniyle firma yönetimimizin almış olduğu karar doğrultusunda, bu şubemizde bulunan tüm yatak odası, yemek odası, koltuk takımları, tv üniteleri, köşe takımları ve genç odaları %50'ye varan indirime girilmiştir. Tamamıyla yenilenecek olan şubemizde yeni sezon açılışında da yep yeni ürünler ve açılışa özel çok özel kampanyalar sizleri bekliyor olaca.

Tüm Kargılı mobilya şubelerinde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Türkiye'de ilk defa duyurduğumu mobilya sigortası hediye edilecektir. Şimdiden iyi alışverişler dileriz.

Mobilya Sigortası nedir?


Mobilya sigortası nedir? Ne işe yarar?

Kargılı mobilyanın siz değerli müşterilerine sunduğu bu hizmet, evinizi için satın aldığınız yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, genç odası gibi  tüm mobilyaları kapsamaktadır. Belirli alışveriş tutarlarının üzerinde hediye ettiğimiz mobilya sigortası Türkiye'de ilk defa Kargılı mobilya ve Sigorta Yeri (Aktif Bank) tarafından uygulanmaya başlanmıştır.


Yeni satın alınan mobilyaları garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı korur, diğer eşyaları yangın, hırsızlık, su basması gibi beklenmedik risklere karşı korur. Acil durumlarda kişisel asistan hizmeti sağlar.


Size bir mobilya sigortası hediye ettiğimizde aslında tüm evinizi sigortaladığımızı biliyormusunuz?

0 yorum :

Yorum Gönder